Условия за Доставка, връщане и замяна

Всички продукти на photostation.bg се доставят от куриерски фирми Спиди

Доставката се извършва на територията на Република България.

Срокът за доставка – Максималния срок за доставка е 5-10 работни дни – разбира се ако продукта е наличен, като ние ще Ви информираме за деня на доставката. Ще получите потвърждение на своята поръчка по имейл и ще бъдете информирани за деня на получаване на направените покупки.

Заплащането на поръчаните стоки се извършва в брой /наложен платеж/ чрез ППП (пощенски паричен превод). При получаване на пратката съответната сума са заплаща на куриера, а той ще издаде разписка за пощенски паричен превод (разписката заменя касовият бон при нужда от рекламация и връщане на продукта!)

Цената за доставка до адрес или офис варира в зависимост от конкретното населено място.

Всички пратки, изпратени от photostation.bg са с опции за включен преглед и тест преди заплащане от страна на клиента.

Рекламации, свързани с транспортен дефект се приемат само по време на предаването на поръчката от куриера!

Условия за връщане

В photostation.bg сме сигурни, че ще бъдете щастливи с поръчаните от Вас модели, но в случай, че желаете да върнете даден артикул, моля пишете ни на адрес: info@photostation.bg

Имате право да върнете закупената стока в рамките на 14 работни дни от датата на покупката. Необходимо условие е продуктът да бъде в оригиналната си опаковка, в непроменен външен търговски вид и без следи от употреба, както и да бъде приложен сертификата за качество и касовата бележка! Разходите по транспорт при връщане се заплащат от клиента. Продукта ще бъде заменен за друго за същата или по-висока цена! При желание от ваша страна, можем да Ви възстановим цялата сума от покупката ви!

Приятен престой в нашия сайт! При евентуални притеснения и въпроси, моля пишете ни на имейл: info@photostation.bg и ние ще се свържем с Вас!